Friday, April 29, 2011

Yuyu Zulakiha - Ferrero Random GiveAway

barang free o...sape tak suke...sume suke...even dapat cekelat seposen pon dah sengih panjang lebar...o yea, jangan salah paham, org terengganu memang panggil gula-gula cekelat, so korang jangan salah tafsir kan cekelat tu sebagai coklat plak...=p


oh aku bukan cakap si yuyu ni barang free okeh...sila jangan terjemah bukan-bukan....maksud aku dia mo bg sumthing tuk sesape yang bertuah....so dengan penuh semangat dan harapan tuah itu menjadi milik aku, sempat la aku wat entry ni kejap...sebelum study marketing =D tapew, paper 3 may....kool kool....=po ye...sesape rasa nak mende free gak dari dia ni....boley la click gambar...

oh lupa nak cakap...apa la dia nak bagi konon...dia nak bagi ferraro rocher...pergh terus terbayangkan coklat itu berada di dalam mulut aku.....punyalah sedap kan kan kan...sebut pasal ferraro nih, dulu tym kecik kecik pernah berlagak ngan member-member...sorry ye, aku tak makan cekelat (gula-gula), aku makan ferraro rocher je....makanya nak sebut nama coklat tuh pun da berbelit2 lidah aku....berlagak tak hengat...tapi betul...memang aku kureng sikit ngan gula-gula ni....kalu kellak nissan wahi ah....okeh...aku tahu mesti bervelit-velit lidah org luar (bukan terengganu) nak sebut kellak nissan dengan sebutan yang betul...okehlah....gula-gula nisan....=p org terengganu sila jangan muntah bila saya bercakap luar ye...=p

haish, betullah aku tak leh mengarang, bila aku da start mengarang panjang lebar plak aku citer pada hal motifnya satu je....====> nak FERRARO ROCHER kalu tak pat, kellak nissan pong jadi ah....=P (bagus kalo yuyu faham...makanya pening plak dia nak translate...=p)

2 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

wish u luck!


p/s:BW & FOLO..MEHLA JENGUK BELOG AI..SALAM KENAL (^_^)

nini said...

tq =D
salam kenal juge =))))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....