Friday, April 29, 2011

mereka comel...=D saya pon comel gak...=D

aku memang sukakan bebudak kecik...sebab mereka sangatlah comel..dan bila tengok mereka rasa macam hilan stress...nak nak kalo tengok yang senyum melebar..olololo...kiut nye...dan otomotik kite pun akan senyum sama....mereka sangat comel kan ? aku ? aku pon comel gak...ye aku taw akan ada orang cakap aku perasan atau akan muntah bagai...atau terus tutup blog aku n takkan jejak lagi sebab dengan tiba-tiba pada malam yang indah ini aku perasan sendiri...okeh sebelum korang melangkah pergi, atau berasa menyampah dengan aku, sila baca entry puji pujian =DDD dulu...dan baca dulu apa aku tulis....


oh ye...disebabkan aku selalu letak muka mereka yang comel ini di facebook aku...adalah orang cakap mereka anak aku...hahaha...ramai plak anak aku yang kecik kecik kan....pastu ada cakap, dah teringin nak baby ke...kawen la cecepat....amin....hehe

macam kat atas...aku da cakap...napew aku letak gambar mereka-mereka ini...sebab mereka sangatlah comel....aku ? walaupun aku comel...aku tak suka letak gambar sendiri..ntah rasa cam poyo je...hahaha =p


okey....gambar2 ni ada yang aku amik dari facebook orang...tenet...n kazen kecil aku juga....

first pic....ni aku curik dari facebook kawan aku..opss da mintak permission okeh....anak buah kish...comel kan....
yang ni lak anak buah naif...sebab budak ni dah buat aku tersenyum dengan senyuman dia yang comel dan ikhlas itu....=Dni anak buah Finy...roomate aku dulu...walaupun tak senyum dia tetap cute dengan tudung putih ada rama-rama di tepi....
ni anak buah shafarillll...budak ni pun berjaya buat aku tersengih lebar...comel...sangat....kiut jew...geram pun ada....
yang ni kat facebook khairul azkar selepas godek-godek blog dia and jumpa budak tecit yang comel ini...terus je minta permission nak amik wat profile pic...me kaceh wak bagi saya guna gamabr dia...haha...wah cam baik je cakap saya awak...lalalala
okeh...gambar-gambar kat bawah ni mesti korang penah tengok...ala google je baby smile..berlambak kuar...kiut miut semua...dan paling penting senyuman mereka akan berjankit dengan u ollss....so sesape yang muka ketat disarankan untuk google imej baby smile..supaya senyuman mereka berjangkit dan amalkan selalu supaya anda pun mampu mengukir senyuman secomel mereka tetapi semanis madu...=D
suka sangat gambar ni...comel comel comel...sampai mak cik aku tegur..anak jepun mana ko wat profile pic tu....


kat bawah ni lak...gambar sepupu2 kecil aku....yang bawah ni gambar azeem....dah sekolah tadika...gambar ni jadi profile pic, sebab godek-godek hp jumpa gambar ni. n rindu pun bertandang...huhu...makumlah, bila balik kampung je mesti jumpa dengan mereka nih....men sampai puas...sebab aku rasa bila men ngan mereka aku kembali ke zaman kanak-kanak yang riang ria sekejap..hilang stress o....ni fitri...skang da besar...aku balik aritiu terkejut tengok dak ni dah besar...o ye nick name dia..p

yang ni ahmad...atau kitowang panggil mamat jew...dia ni kalo aku p umah dia malu-malu kuda nak main ngan aku...kalu aku ajak g jalan laju je...g mana lagi, g giant la...sebab kat atas giant ada playground...haha..suka aku bawak dorang jalan-jalan...cam mak mak...=P
yang ni lak faiz...abang p...tapi skang da besar da...umur dia skang 3 tahun kot...=)
Ni pon p jugak....sangat geram dengan dia...=P

the main reason napew aku suka mereka...sebab, mereka mampu buat aku senyum....=D

5 comments:

shafiqabdshukor said...

saya pon suke...
meh tgk kompilasi gmbr dak2 kecik saya punyer lak..
rs cam nak jd budak balik je...
hehehehe
http://duniamohdshafiq.blogspot.com/2011/04/bestnye-jadi-kanak2.html

vote..vote..vote
http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=260411011823804

nini said...

hahaha...jangan...kalo jadi budak tak dapat status hensem....lalalala =D

JANNAH SAID said...

yup memang comel=)

He is AM said...

huhu.. Gud for you. mereka mmg cute..

Let me tell you about the FB Profile pic..

it's better for you to change your mind about "poyo" statement. because, in my opinion, it will look very nice and sincerest if you put your own (original) picture in the cubical that provided. it helps you to develop your self respect as well..

hohoho...gud night..

nini said...

jannah : =D

AM : sentap eh...hahaha..taw la awak letak muka sendiri...lalalala...tadek la..tapi lg prefer gambar baby jugak ah...hahaha...penah letak gambar sendiri...p lepas jumpa muka budak mesti pg tukaq letak gambar budak..haish

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....