Friday, April 29, 2011

citer SERAM .....


kepada sesape yang belum tengok citer Hantu Kak Limah Balik Kampung sila berbuat demikian dengan segera, sebab citer tu boleh membuatkan korang bantai gelak...tayah takut....lek lek je...kool okeh....(makanya aku rasa semua orang da tengok kot....=p)

kat sini aku nak share tip dengan korang cara nak tengok citer hantu...ada orang, penakut cam aku, tapi stillll gedix nak tengok citer hantu kan...

okeh cara dia mudah dan senang je....korang off je sound dia...korang tengok cite bisu la maknanya...kompom korang akan berjaya menamatkan movie itu dengan selamba dan tanpa rasa takut....sebab yang wat seram tuh....sound effect je.....=p


kalo tak caya ce korang try tengok video ni with sound effect dan without sound effect...=D


2 comments:

rel='nofollow'>He is AM said...

dgn sound effect x seram....xde sound lg lah x mau tgok....hahahhahaha

rel='nofollow'>nini said...

okeyh kena tukar video...jadi seram untuk orang penakut cam shaye je =p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....