Saturday, May 21, 2011

I'm newbie

ok...nak jugak cakap diri sendiri newbie, sebab baru je aktif berblog beberapa minggu yang lalu...=D
kalo ada masa, suka gak bw, tapi....bila aku nak click link kat situ...aku nak bukak la kat new tab, sebab aku lom lagi abis baca entry kat situ, n aku lom puas lagi lepak2 kat blog tu...tapi kan, bila aku right click, ada certain blog yang memang disable kan right click...huhuhu....

ye, aku taw, korang tamo bg orang copy paste korang nye entry...p aku bukan nak copy paste, juz nak open link in new tab...tp kalo yang dah diasble tu, terpaksa la aku tinggalkan blog dia untuk bukak link tu, kalu rajin baru aku patah balik...erk...

ok ok...mungkin bagi u all...pe de hal kan...tapi tu la, mungkin ada kawan-kawan yang taw camana aku nak bukak link tu tanpa ganggu keseronokan aku nak lepak kat blog tu...erk...

3 comments:

Robot | Sakti said...

Selamat berbloging.

hehehehe :)

:: noremy bte rahmat :: said...

biaslaa tu....

kalo tak boleh right click,just select & CTRL + C...

pa pe pun,KEEP BLOGGING

nini said...

robot: tq
noremy : oh sangat tq, saya kurang sikit mende2 ni...=D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....