Monday, May 2, 2011

IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAYS


okeh giveaways lagik...baru je tadik berangan kalo saya dapat rm 100....kalo tetiba aku orang yang bertuah, mesti aku yang dapat rm 100 ni...lalalalla...sebab grand prizes dia rm 100...tapi dipilih oleh cik yan plak kan...nampak gaya kena bodek lebey...oh oh

alamak nak kena promote la plak kan..hadeh, aku tak berapa nak reti la nak puji orang melambung nih....tettttttt...tak pe la kalo tak terpilih nak wat camana...bukan rezeki ='( ceit orang suruh promote, aku wat sketsa sedey plak pepagi nih...ye lah, tadik pun berangan nak jadi director film kan...oh oh...=p

okeylah, cik izyan masri, kalo awak bagi saya rm 100 tu, mesti saya sangat suka dan tetiba sayang awak..erk..boleh ke bodek cam tuh...huhu...tak kisah la...yang penting aku tulis sumthing yang dia tak leh detect betul ke tak, karang kalo aku cakap dia buruk karang, kompom aku tak menang, tapon kalo aku cakap dia cantik bagai puteri bunian karang dia cakap aku tipu, tapon dia tahu aku nak bodek dia...

hahaha.....btw untuk semua yang sesekali ter singgah di blog aku, atau ter baca entry nih..meh la nak join, mana taw anda boleh dapat rm 100 dengan seronoknya boleh belanja aku makan sekali erk...boleh click kat SINI okeyh

dan aku rasa aku tak perlu nak bodek lebih-lebih kot, sebab kalo dah rezeki, aku kutuk cik yan pun aku akan dapat....oh maaf ye cik yan, saya bergurau je (dengan muka senyum senyum rasa bersalah nak amik hati balik)....

entry yang panjang tapi hampeh cik yan tak kena promote, ok lah, aku serulah kat u all, jom la jom la, jadi saingan aku...erk...=p

nak tagged budak nih oniisan dan syafiq
=D

6 comments:

Gee said...

gud luck taw..gee sinngah sini keyh..

nini said...

tq gee....jom la join sekali...mana taw tetiba durian runtuh kan...leh le belanja saya =p

Izyan Masri said...

KEHKEH.ADA UNSUR PUJI KAT SITU SIKIT.BOLEH DAPAT MARKAH LEBIH NI.FUUH2.TIUP SIKIT BIAR MENANG :D

nini said...

owy...suke suke...cik yan da bagi sedikit harapan...=p

♕ Mr.IX ♂ said...

goodluck yer...

p/s: tetiba tringt lagu iklan..."NiNi coklat Celup....NiNi coklat celup"

nini said...

tq mr IX...meh meh join, t menang leh makan NiNi coklat Celup =p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....