Thursday, August 11, 2011

Amin oh amin.....

buat masa ni....
tempat aku tadek bos....
so seronoklah kami bekerja tanpa pemerhatian bos...
hahahaha.....


paling tak leh blah....
tadik roti banyak sangat....(biasanya kalau bulan puasa, roti yang produce separuh je)
aku tanya aiman...
nape banyak sangat keluarkan roti....
dia cakap ntah, bukan dia yang keluarkan...
pastu aku tanya amin, dia selamba je jawab....
saje....aku taw dia marah aku lagi pasai aku tegur dia....
(kalau nak tahu pasai pe, boleh click SINI k)


pastu lepas berbuka tadik aku sesaje je usik Aiman...
ni, kawan baik Aiman la ni, p keluarkan roti banyak-banyak....
bila masanya kita nak balik....
pastu Aiman cakap...
tadik, dia tanya Amin,
nape keluarkan roti banyak-banyak....
Amin jawab.....
aku keluarkan sikit, habis....aku keluarkan sikit, habis...so aku keluarkanlah banyak-banyak....

tergelak aku dengar jawapan Amin..
Amin...Amin....
nasib baik aku bukan bos kat situ.....
hadoi.....tak tau aku nak cakap apa...
boleh plak dia jawab cam tuh....

oklah nak stop kat sini....

bila bos ada...kita rasa tak selesa....kita rasa benci....
bila bos tak ada....semua jadi huru hara....

kadang-kadang....yang kita tak suka....itu yang terbaik.....=D

10 comments:

ShErA said...

shera pun suka kalau bos tak ada... kalau bos ada mesti rasa takut semacam..

asamasin said...

bos..tgk nih...dye bblog..siap bw lagi.. :D

Cik Bell said...

jgn ngumpat bos yer.hahaha

nini said...

Shera : bos ada semua pakat wat kerja dengan cepatnya...haha....

asamasin : sebab tu guna nama nini...tapi nama sebenar da terkantoi....tettttt =p

kak bell : ngumpat tak...tapi selalu dengar citer orang...erk sama la tu kan...hahah

WuMing said...

Biasa laa rakan sekerja... Banyak dengan kurang saja.

Perselisahan faham dan tegur menegur mesti ada...

mynameismy said...

haip! report kat boss!;D

hyz said...

sy sokong amin.... hahahhaha

gedek! said...

jangan lupa, boss juga sain cek gaji..!

nuRuL haNis said...

sape yg suka kalo bos ada? hehe...

nini said...

wuming : betul betul betul...=D

kak may : uih mane de boss...haha =p

hyz : hadoi...banyak la kena reject....

gedek : erk....haah kan...=

nurul : aip...akak pun mesti tak suka gak nih..=p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....