Wednesday, September 21, 2011

hanya sebuah coretan

yeah.....aku kembali....
ya....lama aku menyepi...
mencari identiti blog....
terkadang terfikir....
tujuan sebenar berblog.....
sebab, sekarang....ke'exsaited' an nak story mory...
nak taip cerita berjela-jela da tadek....



dan bila belek-belek...
dulu, niat berblogging nak simpan semua memory di sini.....
semua gambar nak sumbat sini...
in case, laptop problem, harddisk ilang, pendrive rosak....
ada la jugak kenang-kenangan....
boleh la jugak intai-intai kat sini...

pastu.....jumpa tulisan tulisan yang berbentuk motivasi....
yeah, memang dari dulu minat nak jadi pakar motivasi...
tapi impian belum tercapai....


dan yang lastest....banyak mengenai diri sendiri...
pandangan diri sendiri.....apa yang aku rasa....apa yang aku fikir.....
dan....aku menulis sebab nak share dengan semua orang....
dan nak bertukar pendapat....
dan penulisan juga macam berbeza....
ala-ala kak diana rashid...
erk maafkan saya ye kak...
mungkin sebab selalu lepak kat blog akak....
so ter....i....k...u....t plak...
hope tak marah....



dan sekarang.....
aku masih mencari......
objektif utama blog ini....
haha...gila skema ayat aku nih....

yang pasti....
bila ada blog....
adalah tempat untuk aku menulis....
berbicara bisu......


yang baik jadikan teladan....yang buruk jadikan sempadan....
mungkin penulisan aku tak best....dan nothing....
but then....semua yang berlaku......akan ada pengajaran.....
kalau kita betul-betul menilainya......



oklah nak stop kat sini....
maaf kepada yang sudi jenguk....sebab tadek update terbaru....
=D

1 comment:

Aku Si Pujangga said...

blog sangat cool.. hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....