Wednesday, September 14, 2011

meh belajar pscyho ngan aku...=p

nak main pscyho2 tak...
haha...tetiba rasa cam jahat je nak ajar orang pscyho orang...
tadek la terer....
tapi ada orang kata aku kalau psycho orang...
agak kejam...
muka kool je...padahal...
heh heh...


ok ni nak pscyho lelaki lah....
kalau nak psycho pompuan tetiba aku rasa tak pandai...
sebab aku selalu pscyho pakwe aku...hahaha..kijam kan...
=p


kalo korang ngah gado ngan pakwe....
ala silap paham sikit je pon...pastu tetiba pakwe marah-marah...
pastu korang keep mesej him n say sorry...
dia jual mahal tamo dengar explaination korang...
korang keep calling him...haram dia tak layan...
angkat fon pon idak...

ok fine....tak pe...
jangan sedey, jangan gelisah....
ego dorang memang menghalang dorang angkat fon tu...
saje je nak suh korang pujuk....


cara dia...
korang anta je last mesej...
cakap je, tak pe la kalo tamo jawab fon, sorry ganggu...
pastu korang terus biar je dia...
tayah mesej tayah call....


caya lah, sat g, mesti gelabah dia cari korang nye lah....
korang wat kool je...
hahahaha....
pastu kalu jenis yang suka marah-marah n maki korang bagai...
mesej tu jangan delete....
t tym korang da berbaik ngan dia...pastu tym dating tu kan...
tinggal je enset depan dia, kalo tetiba dia gatai tangan nak baca mesej korang...
sat g kalo terbaca mesej yang dia pernah hantar....
mesti dia rasa bersalah nye lah...
kompom...
tapi korang kool je lah....wat cam tadek apa2 happen...hehe...

oklah tips taleh bagi banyak2...kena bagi sikit2 je..haha....


oklah nak stop kat sini dulu....
kekadang pscyho orang best gak....tapi...kalo kita kena pscyho lak...amacam....

8 comments:

KUKUMALU said...

Cool.
Pandai jgk ko neyh..ngeh3~

adan said...

hahaha.. anda sgt memahami lelaki.. haha.. salute.

riva'i said...

siap...

Dylla Abas said...

hahahaha..mcm penah jd je kejadian spt di atas.best kot dpt psyco bf sndri :)

bella luna said...

cubaan yang bagus,lau yg soft hearted mmg kena nie,hehe

nini said...

hahahaha...tu cara nak kenakan bf secara halus la...karang maki2 dia nampak kita ni tadek adab ye dak...=p

pengemis Cinta~ said...

tak payah saiko.tak ada buayapren..kiki;)

nini said...

pc : buayapren...hahaha...best je panggilan tu...=p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....