Sunday, September 25, 2011

mesej dia (2)

mesej dia pelik-pelik....
kekadang dia tanya pasal kawan-kawan kat tempat kerja...
opkos kawan-kawan pompuan...
aku layankan je....

kekadang dia story pasal kazen dia yang cun...
pun sama aku layankan je....


dia story pasai gaji dia, kehidupan dia bla bla bla...
aku layankan je...padahal kalau tanya balik aku pun da lupa apa yang dia story


paling tak leh blah,
dia suka tanya benda pelik-pelik....
dia tanya aku penat tak, sihat tak, ok tak, badan sakit-sakit tak...
argh perlu ke aku gtaw badan aku ni ok tak, sengal-sengal ke tak...


pastu dia suruh aku p kursus kawen....
erk yang ni aku belum pergi...nantilah....

pastu dia suruh aku pakai stokin tangan
sebab uniform aku t-shirt lengan pendek...
tapi sampai sekarang aku lom beli...
dulu memang aku pakai, pastu ilang plak benda alah tu...
sekarang tak pakai lagik...


dia cakap aku kedekut...
aku iyakan je...
dia cakap aku tua...
pon sama, aku iyakan....


dia marah, sebab half boiled egg yang dia order lambat...
selamba je aku cakap, memang aku sengaja buat lambat...
sebab aku tau, nanti dia komplen macam-macam....


dan sekarang....aku taw...dia mesti bengang gile ngan aku...
padan muka dia....

oklah nak stop kat sini...
entry ni nothing...saje tulis sebagai kenangan aku nanti ...=p

4 comments:

cik mun said...

spe die ni???skandal ek^^

Asyikin said...

hahahaha, mcm comel je :)

Lia Lomi said...

hooooo..siapa tu..ngeee..

nini said...

dia adalah orang yang nak pscyho saya....tapi saya pscyho dia dulu...hahahaha...=p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....