Sunday, September 25, 2011

bila si ibu nak timang cucu....si anak mula.....

ye aku anak sulong....
mi abah aku dah tua...
dah 50 ++
padahal aku muda lagi...
ye memang dorang kawin agak lewat...
sebab tu la jadi macam ni...
anak masih muda remaja dan comel lote,
tapi si ibu bapa sudah sepatutnya ada cucu....
erk abah aku tak kisah...
mi aku je....sibuk nak jaga cucu...
haish...
dan tentunya....
aku yang selalu kena jawab soalan cepu cemas dia...



bila la gamaknya yer ?
lelaki yang datang aritu ok....hensem...lawa....bla bla bla (lelaki ni yang aku story kat entry berlabels : kisah aku dan dia)
si abc tu skang dah keje bla bla bla
dan macam-macam lagilah.....


kesian aku....
aku malas nak pk benda-benda ni dulu...
sebab aku ada banyak benda yang nak kena setel....
ye lah, kata akak sulong....adik-adik pun tak lepas belajar lagi...
biarlah aku tolong sikit-sikit...
nak tolong banyak takut tak termampu...
so tolong mana yang termampu je lah....
sebab tu tamo pk pasai kawen dulu...
paling-paling biar la ada aphard satu, banglo satu dulu...(ok berangan)



oklah nak stop kat sini....
hanyalah luahan hati seorang anak....

4 comments:

Bell said...

nak kawen dah dia...haha ;p
anak sulong mmg tanggungjawab berat sikit an..

mushroom said...

haha samalah kita..
kena ada alphard dan banglo dulu.. then baru nak kawen huhuh

WuMing said...

Apa lagiii orang tua dah kasi line... kahwin laaa...

Lia Lomi said...

wah.. samalah kita. mak asyik kata bila lah nak dapat cucu aka kawen..ngee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....