Sunday, September 25, 2011

setiap hari nampak muka dia lepak kat situ.....(1)

haha...nak membebel lagi....
nak story pasal someone...
tatau la ada pengajaran tak dalam entry kali ni....
tapi, maybe leh jadikan panduan kot....=p


ada sorang kawan...
baru jumpa balik, selepas setahun tak jumpa...
dulu rapat la jugak...lelaki...dan hen...sem...
argh hopefully dia tak baca statement ni...
nanti dia perasan lagi....


jumpa pun sebab tetiba dia lepak kat kedai....
so aku tegur...
n bawak bersembang....
start dari tu dia selalu datang kedai....
start anta mesej...
datang umah aku..dengan alasan beraya konon....


persoalannya.....
dia nak ngorat aku ke ?
ok ngaku aku perasan....datz y aku wat bodoh je...
wat wat tak paham....
sampaikan dia ngaku dia nak ngorat aku but then aku je sombong...
sape suh cakap berlapik, aku tak paham....
dan sampailah kawan kerja aku cakap, dia cam nak tekel aku...
p aku diam je...malas nak layan gak....


oklah nak stop kat sini...
kisah dia akan bersambung lagi =p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....