Friday, September 9, 2011

sporting la sikit....kita cakap 18 sx je...bukan buat pun....

wallawey....tajuk hari ni panjang tu....
sporting la sikit okeh....
kita cakap 18 sx sikit.....
ala bukannya banyak pun....sikit je...
bukannya buat pun.....
tak luak pun......


banyak la ko punya sporting....
sikit ke banyak ke...
luak ke tak luak ke....
aku cakap aku tak suka okeh...
sekian terima kasih.....



wallah...starting entry dah marah-marah...
hahahaha....kemarahan tadi terbawa-bawa sewaktu menaip entry ini...
oh maafkan aku yer kawan-kawan....
yeah, memang aku tak sporting pun....
nak cakap 18 sx pun tak boleh...
tak open minded langsung.....
whatevaaa.....tak kisah orang nak kata apa...
yang pasti....
for me, tak maneh (manis) kalu aku dok sembang sekali benda alah mengarut tu....
bukan takat tak maneh, aku rasa macam membuka aib sendiri....
pastu aku rasa macam tadek maruah je....
pastu aku rasa.....
argh....macam-macam yang aku rasa bila bebudak lelaki
wat muka tak malu cakap lucah lucah....
haihs....bagi berkarat otak aku je.....


memang aku tak suka
mintak maaf le bebanyak yer....
tadi bebudak ni cakap lucah...
at first aku diam je...
sebab malas nak layan, nanti makin menjadi...
second time, main-main dengan aku....cakap lucah juga....
siap ada yang menyampuk, biasalah tambah perisa kasi umph...
senyum-senyum gelak-gelak...
sekali aku terus sound...
mahap la yer, geram campur sakit hati...
benda-benda cam ni
kalau didiamkan makin menjadi...
amboiiii seronok na.....
kalau dah gedik sangat, kawen je la....
tayah nak story mory pasai mende tu sume...


bagi aku....(bagi korang aku tataw)
cakap benda-benda macam tu...
tak elok....boleh membawa kepada
kejahatan...kekejaman...kezaliman....
pada orang lain, diri sendiri.....


argh....tamo cakap panjang-panjang....
korang pun paham apa jadi kalau dok cakap mende lagu nih...
cumanya nak pesan kat kaum hawa...
kalau ada lelaki yang bawak korang bercerita macam tu....
stopkan dorang terus....jangan diam-diam....
warning terus...tapi warning cara baik la kan.....
tu da boleh jadi sexual harrasement da tu...
kalau diam....jangan menyesal...kalau jadi apa-apa satu hari nanti....


oklah nak stop kat sini dulu.....
berzikir lagi baik daripada bercakap benda2 yang tak elok...dapat la gak pahala kan....=D

4 comments:

JIJI YU said...

tak spotim la engko..ehehe

KUKUMALU said...

Mostly lelaki memang mcm tu..

same goes to people around me.

Asal kita xterikut sudah..

ShErA said...

shera paling tak gemar orang ckp psl 18 sx ni...

nini said...

JIJI YU : hahaha..memang pon...sorryyy...=p


kukumalu : kalo depa nak bercakap...cakaplah but not in front of me.....

shera : sama la kita...tak suka gak...=(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....