Wednesday, March 6, 2013

REVIEW (4)

Assalamualaikum wbt...

Waaaikumussalam wbt.....


Finally......the last but not least blog to be review...ampun.....lambat yer....

She is Hydrangeas Blooms....tetiba speaking plak kan...adoi....
okey...cik HB punya blog sangat simple, tapi penulisan sangat superb okey....
bukan sekadar entry biasa, tetapi ada sesuatu yang dia nak habaq kat kita...

cuma cam biasalah...tulisan kecil sikit....n one more thing ada macam salji gitu kan...
ada orang tak suka, cam serabut aih benda ni, aku nak baca pon susah...
tapi ada je orang yang suka sebab shomel...




seterusnya....blog CTK e-diary

blog hitam dan tulisan putih...cam bendera pahang ngan ganu kan...ehem....hehe
CTK banyak story pasal her life, kongsi info, tazkirah dan lain-lain lagi...CTK pun banyak join segment, sesape nak join segment banyak-banyak leh bukak je blog CTK, n join segment jugak...best.....

background tu cam ada steroid (erk steroid ke) jatuh gitu kan...tapi ok la, sebab dia tak kacau ruang yang kita nak baca tu...

okeyh, jom kita p jenguk blog CTK....sambil join segment sama...mana tau menang GA...=D



Ni plak blog Nurul....sangat kiut dan comel...pinky....
Nurul banyak join segment, cam CTK, kalau korang rasa nak join segment jugak, 
leh intai blog Nurul n join segment sama cam nurul...=D
selain tu, ada info dan juga tazkirah....=D

blog Nurul ada lagu, tapi aku tak jumpa kat mana tempat nak tutup lagu ni...hehe...
tapi dun worry, lagu dia best..tetiba suka ngan lagu ni..hehe...






dan yang ni....blog Nureen....
ekceli dia ada dua blog....blog yang ni memang khas untuk contest and giveaway aje....

blog ni simple je...sebab semuanya pasal contest yang Nureen join....
tapi kalau nak tahu cerita Nureen yang best-best...
kisah si comel ellesya dan si hero emir...boleh jenguk blog lagi satu 
blog ni banyak cerita kehidupan Nureen sekeluarga...
senyum sendiri je bila nengok telatah heroin dan hero Nureen...=D

tulisan kira okeylah..hehe..nampak lagik...



finally....dapat tarik nafas lega bila dah dapat lunaskan hutang-hutang dengan kawan-kawan blog ni....thanks a lot pada u all yang sudi support saya dan jenguk saya walaupun blog ni tak berupdate.....nanti ada kesempatan saya akan story kenapa blog ini tetiba berdiam diri seketika...ececeh....=D

3 comments:

rel='nofollow'>THE LEKAT LEKIT STORY said...

gud job dik.. pandai adik review :D

rel='nofollow'>Azlan Strider said...

nanti ade masa leh terjah blog mereka..hehehe

Regards,
-Strider-

rel='nofollow'>siti zawiah said...

salam..awak lupa kot bagi id fb dalam http://sitizawiah95.blogspot.com/2013/03/segmen-simple-review-blog.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....