Wednesday, March 6, 2013

thanks a lot ya....

Assalamualaikum wbt....

Walaikumussalam wbt....




seronok bila ada orang sudi bagi kita hadiah......

nampak dak...dalam gambar tu.....blog aku dok dalam BELOG KEGEMARAN....

ya, dok dalam blog list seorang rakan blogger....

bukan nak kecoh, atau bangga diri....tapi saje nak tunjuk...=p

erk...nope....ekceli, nak say THANKS sangat kerana sudi masukkan Nini dalam bloglist yer kak....!!!!

means, penulisan aku yang tak seberapa ni ada orang sudi dan suka nak baca...=D

chop.....korang nak tau ka sapa orang tu ? 

click la gambar, komen banyak-banyak, mana tau nanti dia berkenan nak masukkan dalam bloglist sekali...=D

TERIMA KASIH pada semua yang sudi baca contengan saya....MAAF kadang2 saya tak sempat nak balas kunjungan....but i will take my time to visit u all to.....=D

5 comments:

Maria Menado~ said...

betul.. nini la yg masuk list komen bulan lepas. hehe..

wah. nati akak masukkan dlm bloglist akak ya.. ehem. *wink*

Mas Zull said...

assalamualaikum ....seronoknya die...;)

hainom OKje said...

Tahniah ye nini....sukalah tu....hehe

Ieyza Afieyna said...

singgah sini :) n follow ^^


betul2.. best rasanya bila blogger lain letak link kite dalm bloglist mereka.. huhu

Cik Puan Rara said...

heheheh suka ye! hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....