Friday, May 6, 2011

amboi sonot hang dok mengata kat aku na...

zaman kecik-kecik dulu selalu kan..kena kenen-kenen ngan someone..oh sakitnya hati..hello, ingat aku nak sangat ke kat dia....nak nak kalo yang dok ngata tu lelaki....eh nini, aiman kim salam a....
nini..aiman nak kat ko....
haish mamat ni aku leku nak...dok kacau aku je dari tadi...canew nak suh dia diam n tak cakap cam tuh lagi...serabut tau tak...cakap papew pon still maintain je muka dia, makin dok dia kenen-kenen lagi ada lah...

korang jawab je cam ni, ni cikgu aku yang ajar...
ALI : Nini, Aiman kim salam.
NINI : Waalaikumussalam.
ALI : Dia nak kat ko.
NINI : aku tamo dia...aku nak ko....
(aku penah try, terus mamat tu diam...padan muka...taw pun sentap...)

kalo yang cam ni lak...
ALI : ko ni suka ponteng kelas kan...
NINI : Haah.
(Papew je dorang dok ngata kat korang, korang iyakan je.....)

oh before aku stop, have sumthing for u all...
If u find yourself saying 'But I can't do this subject....', Try adding the word YET.
Keep trying and never give up. It is only a matter of time when you finally succeed.
(erk ada kena mengena ngan entry ke...haha =P

2 comments:

►AdamXis◄ said...

assalam...a'aa laa mmg sentap kejap laa klo camtuu...maluuu terasa, hehehe...bagus gak nih reverse pschology...hehehehe

nini said...

wassalam...hehe...
reverse psyhology entry ni...
http://duniasaya2001.blogspot.com/2011/04/sila-jangan-baca.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....