Sunday, May 1, 2011

Giveaways Julung Kalinya Dari Cik Tom


oh ada giveaway lagi....nak try lagi...saje nak nyibuk...=P

Tetiba tataw nak citer pasal apa...nak citer pe yang menarik pada blog ni..erk..cam segan je nak puji diri sendiri...oh...tapi kalo tym interview sumtimes kena puji diri sendiri gak kan..cakap saya pandai itu ini begitu begini...tapi kena yang betul lah..sebab dorang akan tahu nye kalo menipu ni...senang je nak detect...anti lying dorang always update so memang leh detect nye..owh merapu lak aku..ok sorry

pasal blog ni..nothing special...juz ada memory memory aku yang dah lama ditinggalkan, n aku tulis kat sini supaya bila aku godek godek aku ingat balik apa yang dah berlaku dalam hidup aku..suka dan duka...sebab dulu tadek blog kan, pastu gambar2 pon sebab kalo gambar dalam simpanan hilang at least kat blog ni leh la tatap jugak kan..sebabnya kadang2 satu gambar tu menyimpan pelbagai kenangan...pastu boleh plak ingatan tu berantai2....oh paham ke..k kalu tak paham lupakan je

pastu juz gatal tangan nak menulis...tentang pandangan, rasa hati dan apa sahaja yang aku fikirkan...

oh panjang lebar plak jadinya...oeylah..stop here...=D

2 comments:

CIK TOM said...

tenkiu join..cik tom suka blog yg tulis diary berbeza dgn blog lain..ada cerita dan identiti tersendiri..

good luck!

nini said...

oh tq cik tom =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....