Tuesday, May 17, 2011

Tajuk segment sc:subjek yang paling tak disukai sewaktu dibangku sekolah

ekceli aku ngah wat amendment fyp, pastu cam blurr jap...so jalan2 jap...hahaha...pastu jumpa lak segment ni kan, so rasa cam nak join lak sebab terus je subjek tu muncul dalam kepala otak aku....kalu u all nak join gak...meh meh click SINI k...

first thing bila tengok benda ni, yang terbayang2 di mata aku ADD MATH.....warghhhhh...sangat tak suka okeh...keje umah add math tak pernah siap okeh...sebabnya, dah aku tak reti nak buat camana aku nak siapkan...pastu pagi sok, mesti aku datang awal tuk copy kerja kawan....sebab masa tu tadek copy paste lagi, masa tu ada copy n salin balik....hohoho....tapi...aku lupa sape ntah cakap, tak pe copy n salin, ingat jugak, kalu copy paste memang tak dapat papew kan....

pastu kalu kelas add math, mesti aku ponteng. mesti aku p bilik kaunseling, jumpa kaunselor sembang2....buat meeting bagai....meeting dah habis, aku sambung meeting sorang2 kat dalam bilik tu...tetttttttt....siyes aku tak suka....aku rasa lambat je masa berjalan kalo dok dalam kelas tuh.....huhu..

pastu tym form 5 dulu aku suka ponteng, p ponteng aku baik...aku dok kat umah je...cakap demam atau sakit perut, pastu lepas la kan...tapi tym nak ponteng tu, kalu hari tu ada kelas add math la...hahahaha.....patut a tak pandai2 syik ponteng je kejenye...canew nak pandai...pastu dok kat umah, aku ngadap buku bio...hahaha..senget je...sakit perut la sangat....

kadang2 bangga gila bila orang tanya, kelas apa, aku jawab sains tulen...wah bangga bangga bangga....tapi cuba tanya markah aku...hampeh je....add math tak pernah lulus...tym exam, boleh aku bantai wat cerpen...senget,...sebab aku tak reti nak buat....aku rasa lama gile dok dalam dewan exam...tapi yang bestnya, time SPM, aku dapat jawab dengan lancarnya..dan paling best, first tym aku lulus, dapat C kot...aku lupa la....

okeyla...rasanya tu je kot...tapi nak tinggalkan entry ni dengan kata-kata kat bawah ni....

sebenarnya kita lebih hebat dari apa yang kita sangkakan....cubalah kalo aku cintakan add math, mesti dah dapat  A++....erk

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....