Monday, October 17, 2011

customer service ASTRO....gaji besttttt.....

sambungan dari entry INI

hari yang sibuk...tak sempat nak pegang enpon pun...teringat pesan adik aku yang suruh call kpt tu...hati teringin gak nak taw...offer kerja pe ? gaji amacam ? kalau best....mungkin boleh dipertimbangkan balik...hehe...



around 11am...ada call....aku jawablah...
dia introduce her self from kpt...nama aku lupa...then dia tanya aku skang kerja apa, gaji berapa bla bla bla...n tanya education background aku...siap tanya result spm aku, bm, bi and math...haiyoo nasib baik ingat-ingat lupa....kalau dia tanya yang lain lagi, aku pun da lupa da hapebenda yang aku dapat....sebab tak dapat A1, kalu dapat A1 mesti ingat kan...=p



pastu dia cakap la, dia nak offer aku kerja....customer service kat astro...wow bunyi cam okeh...pastu aku tanya gaji...dia cakap gaji rm 2700...plus plus menda ntahh lagi around rm 3000 la jugak...wow..bunyi dia lagi best...double best.....tersenyum panjang aku...lebar sampai pipi....


aku tataw nak terima tak...sebab macam aku cakap entry lepas, aku ada dapat special offer...dan aku sayang sangat dengan offer tu..hehe....

oklah nak stop kat sini.....aku terima ke tak....???? aku akan sambung k.....next entry...=P


2 comments:

aNaYaNa said...

banyaknya tawaran kerja..rezeki tu..bestnya..:)..istikharah kalo ragu2..

Are_Rull said...

da nama post pn customer service..gji mmg masyuk kak..tp byk la pncaroba kan..dats y gji harus masyuk..kna hadap kerenah customer y len dr len sentiasa...but choice is yours..plh y tbaik..hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....