Monday, December 26, 2011

Fiksyen 302

Cover Fiksyen 302 oleh RAM
suka novel thriller ? 
yeah ni la buku yang terbaeeeeeek yang perlu korang baca...
memang best gile lah...
tengok je la penulisnya sape kan ....ramlee awang murhsid pulak tu...
memang cerita dia tak disangka, tak terduga...
memang kena baca sampai habislah....
master mind pun sebenarnya awal-awal lagi dah diperkenalkan pada kita...
tapi tu lah, tak sangka lak dia tu master mind nya...
ceit kena tipu....




padahal aku lom abis baca pun novel ni ekceli...=p
tapi, memang style aku....sebelum baca memang aku tanya adik aku apa cerita dia...
sampai habis....so bila aku dah tahu kisah semuanya seronok sikit nak baca...
hahahaha...tak berdebar sangatlah kununnya....
hehe...




tapi, aku tamo share pun ngan korang cite dia camana....
sebab ada orang tak suka cam tuh kan...
ada orang suka baca sendiri je...
so jom la,
pakat gi cari buku nih...
memang best!!!!!!!
tak tercapai akalmu gitu ....=p

1 comment:

Nana Liena said...

dah baca..hehe..seronok..lagi2 kalau kta hayati betul2..memang rasa mcm ada dlm jln cerita tu..hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....