Tuesday, February 26, 2013

dia SPECIAL dalam hidup aku....

Assalamualaikum wbt...


Kita selalu call mak kita....

tapi bila ayah kita angkat....

mesti kita cakap....

"ayah...mak mana ?"










ayah kita bukan operator telefon yang tugasnya sambungkan panggilan kita pada mak kita...


Ayah kita....




sembanglah dengan ayah kita dulu sekejap, walaupun hati dah meronta-ronta nak bagitau mak cepat pinangkan jiran sebelah sebelum orang lain masuk....

tak tau nak cakap ngan ayah apa...

tanya ja dia...
ayah apa khabar
ayah dah makan ke belum

lepas tu barulah cakap ngan mak....=D
tapi la ni, bukan payah pun, tepon je nombor mak terus...hehehe


saya sayang abah saya.....(nada dia cam lagu 150 juta ya...haha)


HE IS THE BEST MAN IN THE WORLD !!!!!!

6 comments:

C.T.K said...

sweetnya..ayh awk mesti epy lau bce ni :D

nor anita said...

baru terperasan.. agak betullah ape yg Nini cakap.. hehe.. slalunye mmg cmtuu.. hoho~
lepas nehh, nita akan lebih menghargai ayah Nita. uhuuu~

Nurul Ain said...

ibu and bapa kita mereka memang istimewa..
http://www.ainahmad.com/

ieda immi said...

ekekek akak pun sama x dinafikan , kalau call nak cakap ngan ummi akak aje dulu , tapi akk special kes , ayah selalu x dgr bila cakap .. so senang cakap ngan mak terus ekek ;)

biela bell said...

dua dua sangat istimewa dan penting..

Mieza Jhaa K said...

Bagus entry ni.. terbaekk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....