Saturday, February 23, 2013

jelajah janji ditepati

Assalamualaikum wbt....

semangat nak pergi jobfair kat Dataran Shah Bandar sempena Program Jelajah Janji Ditepati......dalam kad tulis, tema biru....
semangat aku iron baju kurung biru, yelah karang semua orang pakai biru, aku sorang je kuning tak best gak.....
sekali bila dah sampai sana....kalerful je aku tengok...haha....
lebih kurang gini la ramainya orang....gambar cedok kat google aje...=p
at first nak p ngan kak sara, p sorang-sorang tak berapa nak syok la...
tapi kak sara dah p dah kelmarin, so nak taknak aku terpaksa la p sorang-sorang...
sebab abah aku dah semangat gile cakap, kat sana ada job fair, sila bawak resume yer...adoi....
so, dengan berlagaknya pergi dengan kereta, yelah, jobfair biasanya ada open interview...
nak attend interview, mestilah kena segak bergaya...gitu kan....
tapi tapi tapi....
harapan je lah nak dapat parking kat program yang PM datang ni...
jalan jem okeyh.....
minyak pun dah start kelip-kelip....
aku cool je....kalau gelabah karang makin stress....
anggap je minyak tu penuh...=p

finally, aku balik rumah...
tukar motorsikal....
ends up aku pergi ke dataran tu dengan motorsikal je....
yeah.....terpaksa la akui, motorcycle is the best transport when its jammed....
hahaha...

aku tak melawat pun booth yang ada kat situ....
memang banyak jugaklah, daripada astaka tu sampai dekat padang maziah....
jenuh jugak la cari booth jobs fair tu...

oklah nak stop kat sini dulu...=D
nak tau orang tu sabar ke dak, tengok dia bawak kete tym jammed....

2 comments:

rel='nofollow'>Anis Athia said...

Ramai nye orang.. Kat job fair tu memang ade interview ke?

rel='nofollow'>Che Rosliza Che Mat said...

datang singgah dan follow sini..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....