Thursday, February 21, 2013

perasaan kita...pilihan kita....


Assalamualaikum wbt....

petang tadi dengar Hot Fm ganu...
depa bincang pasai bila sedih dengar lagu apa....
macam-maca lagu la depa ni dengaq....

tapi yang buat aku nak tergelak tu bila sedih dengaq lagu 
enjit-enjit semut....hantu mak limah...
hahaha....
boleh hilang sedih la kot, sebab aku dengar tajuk lagu ja pun dah boleh tergelak....

ada jugak yang dengar lagu doraemon...hehe....

aku ?
kalau aku sedih, aku layan family outing...hahaha...
sebab bila tengok depa main game, lepas tu tengok pulak Hyori yang 'nano' (aku tatau nak describe word nano, tapi kalo ampa tengok si Hyori tu main game, macam tu la lebih kurang 'nano' tu....hahahaha)
memang boleh buat aku gelak....lupa masalah sekejap weh....hahaha.....





oklah nak stop kat sini....

sedih, marah, kecewa, gembira, seronok.......itu pilihan kita......=D

2 comments:

rel='nofollow'>Azwa Azee said...

well,bak kata tuan tanah, perassan kita, pilihan kita. bagi saya kalau tension or stress, running man jawapannya :)

rel='nofollow'>Cik Puan Rara said...

selamat pg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....