Friday, March 2, 2012

interview......BANK ISLAM - 4 (komen dan cadangan)

Well macam yang aku story before this, mock interview kali ni best sebab dorang akan terus komen kita....pergh...ingat senang ke nak attend interview yang kena komen ni...

first dia cakap...aku confidence....kira okey la kan....
pastu dia cakap...cara aku duduk kurang betul....sebab aku duduk separuh punggung je....macam tak selesa....
last....aku main clip kertas....menampakkan aku tak confidence...haha...aku jawab...la, saya ingatkan tak nampak...depa jawab...eh mestilah nampak....lalalala....
clip kertas yang aku buang masa nak bagi resume kat interviewer tu....hahaha...tapi siyes, aku langsung tak perasan aku dok main benda alah tu....hehe


cadangan plak...
biasalah depa suruh cari info bout da company....
pastu cari kelemahan company, sebab nanti boleh bagi suggestion dekat company tu apa yang depa boleh buat to increase their performance level...and actually it is value added for us...

oklah....nak stop kat sini...
bersambung lagi ekceli...

kekadang tu kita tak sedar....tapi orang nampak apa yang kita buat....=D

1 comment:

rel='nofollow'>CIK MAY said...

dah lame tak membawak diri utk interview sbb dah mls carik keje len..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....