Friday, March 2, 2012

interview......BANK ISLAM

mock interview.....kat bank islam....
katanya mock interview...tapi kalau perform well...nama still akan di fowardkan ke hq....

at first ada beberapa nama aje yang dicadangkan untuk interview ni....lepas tu, tetiba plak kitorang punya boss (our leader ekceli =p) cakap interview ni terbuka untuk semua yang berminat nak kerja dekat bank...alang-alang nak buat mock interview, why not buat yang betul-betul punya interview kan....hehe

so aku dengan penuh selambanya sibuk nak join sekali...bukan pe, saje nak test....dah lama tak pi interview ni....lagipun yang mock interview ni, dia akan komen terus kita punya performance...tu yang best tu....

sebabkan kitorang agak ramai...so terpaksa la masuk berdua....at first kak zet ajak aku masuk sekali..aish tamo la aku dengan kak zet...mencari pasal namanya...dia tu da la terror speaking....mesti aku tenggelam sat g....

pastu tetiba iman ajak aku masuk sekali ngan dia....aman da awal-awal lagi cakap, tamo masuk dengan nini....hahaha...sebab nya nanti aku cakap banyak dia yang tenggelam...(katanya....=p) 

ekceli aku cuak gak nak masuk sekali dengan iman, sebab kak zet pun tamo masuk dengan iman, sebab dia cakap iman confident sangat...muka confident je...takut dia....

tapi aku cuba untuk cool konon la...sebab ekceli tujuan asal aku p interview ni juz nak test je, n nak tau sejauh mana performance aku..ececeh...so takde la cuak sangat kan....

oklah......cerita bersambung......=p

1 comment:

biela bell said...

be cool and all the best!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....