Thursday, February 28, 2013

Follow Sambil Tutup Mata By Lia Abdillah

Assalamualaikum wbt...
dah lama tak bersegment...hehe...so bila nampak je banner yang comel lagi cantik ini, hati meronta-ronta cakap, jom join...hehe....

so nak tagged princess landblog, lia dan bell =D


jom join sekali !!!! click banner yer...=D

15 comments:

rel='nofollow'>nea lopah said...

salam kenal..done polow sini. jemput singgah blog akak yer. ( Dari segmen yg sma).

rel='nofollow'>nea lopah said...

akak yg ke 600! ada hadiah tak? hahaha...

rel='nofollow'>biela bell said...

mekasih tagged :)

rel='nofollow'>C.T.K said...

goodluck ye nini..smoga bertambah2 follower nti :D

rel='nofollow'>zana fahmi said...

Salam kenal, saja singgah walaupun tak join segmen. Log in nuff, nmpk blog ni..

rel='nofollow'>QasehnyaRania said...

good luck.cik su pon kena tag ni:)
acaner nak follow kalau dah pejam mata..hihi

rel='nofollow'>Nazayiena Ayiena said...

Singgah dan follow back dr segmen yg sama.salam kenal dr kak Nurul.

rel='nofollow'>fathin nadia said...

dari segmen yang sama . do follow back kayy :)
http://nadianeurons.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

rel='nofollow'>izah :) said...

singgah dari segmen yang sama .dah follow blog comel ni .jemput singgah dan follow blog saya :)
http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

rel='nofollow'>Firdawati Rashidi said...

salam,

firda datang singgah blog nini

follow sini jugak.

http://aleeyaalifpermataku.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

rel='nofollow'>Iqbal Rosly said...

done follow you ! jemputlah datang ke teratakku !
http://iqroze.blogspot.com/

rel='nofollow'>Sharia Nadirah said...

done follow..dr segmen yg sama..http://www.akkudira.my/2013/02/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html#comment-form

rel='nofollow'>Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

rel='nofollow'>$yuhada $yada said...

done follow you , follow back maybe ? :)

http://syuhadasyada.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

rel='nofollow'>sharifah shima said...

done follow u.. 685..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....