Thursday, February 28, 2013

follower bertuah


Assalamualaikum wbt...


Alhamdulillah.....follower dah 596....=D
memang tak banyak cam orang lain....

sebab aku tahu sejauh mana usaha aku..hehe...
banyak mana yang kita usahakan, itulah yang kita dapat..=D




so la nih....nak cari

FOLLOWER YANG KE 

600 dan 606.....

hehe...

sekiranya anda yang bertuah, sila print screen, tulis dalam entry and habaq kat saya na....




8 comments:

dayana yana said...

salam...
pagi td macam biasa..
tapi tak de.

dayana yana said...

salam...
pagi td macam biasa..
tapi tak de.

nini said...

haha...pagi tadi salah teknik...ahhaha

ANa Ahmad said...

wah ramai2 hehe...

lelamaisara said...

sya punye tak sampai 500 lagi la...nak jadi follower bertuah tu boleh ke...hehhe

Cik Bahgia a.k.a Zet said...

Lama x tmbh2 follower... Xnaik2 pun... Heeh

C.T.K said...

bukn ct la nmpknyer..hehe..thniah mkin rmai follower :D

Nurzakiah Hanum said...

tahniah2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....