Thursday, February 28, 2013

follower bertuah


Assalamualaikum wbt...


Alhamdulillah.....follower dah 596....=D
memang tak banyak cam orang lain....

sebab aku tahu sejauh mana usaha aku..hehe...
banyak mana yang kita usahakan, itulah yang kita dapat..=D




so la nih....nak cari

FOLLOWER YANG KE 

600 dan 606.....

hehe...

sekiranya anda yang bertuah, sila print screen, tulis dalam entry and habaq kat saya na....




8 comments:

rel='nofollow'>dayana yana said...

salam...
pagi td macam biasa..
tapi tak de.

rel='nofollow'>dayana yana said...

salam...
pagi td macam biasa..
tapi tak de.

rel='nofollow'>nini said...

haha...pagi tadi salah teknik...ahhaha

rel='nofollow'>ANa Ahmad said...

wah ramai2 hehe...

rel='nofollow'>lelamaisara said...

sya punye tak sampai 500 lagi la...nak jadi follower bertuah tu boleh ke...hehhe

rel='nofollow'>Cik Bahgia a.k.a Zet said...

Lama x tmbh2 follower... Xnaik2 pun... Heeh

rel='nofollow'>C.T.K said...

bukn ct la nmpknyer..hehe..thniah mkin rmai follower :D

rel='nofollow'>Nurzakiah Hanum said...

tahniah2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....