Thursday, February 28, 2013

kek blackberry coklat


Assalamualaikum wbt....

dulu masa kerja kat Kedah, jarang jumpa dengan kawan aku ni...
balik Terenggan baru boleh jumpa...
so, kekadang tu dia ngada-ngada minta itu ini dengan aku kalau aku balik....

pada satu hari....
kami bermesej....

dia : awak, nanti awak balik Terengganu, buatkan saya kek blackberry coklat tau...
aku : orite....no hal punyalah...


esoknya, masuk opis aku terus google, camana la rupanya kek blackberry coklat tu


disebabkan dia kawan aku...so aku kenal sangat dia....aku rasa ni bukan kek yang dimaksudkan....

so aku mesej dia lagi sekali dan tanya balik...confirmation....

aku : awak...awak nak blueberry cheese cake ke, blackberry ? blackberry tu enpon wak...
dia : blueberry cheese cake....and chocolate cake...hehe


ni sebenarnya yang dia nak.....len kali habaq biaq terangggg naaaa....haha =p 


9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

ANa Ahmad said...

haha silap2 dia makan handphone la kawan nini tu.. :D

Rasp said...

hehehehehehhe....
sib baik tanya balik kannnnn....

NoEn said...

sedapnya blueberry ngan coklat kek tu...meleleh air liur

Bui Junaidi said...

HAHAHA..MISCOMMUNICATION LA NI..

LELEH AIR LIUR TENGOK KEK..HUHU

Muzafar Shah Haji Zainal said...

Thanks sebab terjah blog saya yang tak seberapa tu yer... Selamat berBlogging Nini... :)

Kesuma Angsana said...

sedap2 kek tu ,,, terliuq dah ni

lelamaisara said...

amboi sedap nye kek tu..nyummmmmm

C.T.K said...

hahaha..dia teringin nk beli blackberry kot :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....