Thursday, February 28, 2013

romantik la sangattttt

Assalamualaikum wbt....


hari tu besday kawan aku....
ingat nak belikan hadiah, tapi tak terbeli...
ends up beli buku yang dia pilih sendiri...haha...

lepas tu beli coklat ...erk ekceli aku dah lupa coklat per...
lepas tu, konon-konon nak wat romantik, suprise, syahdu, tangkap lentok....

buka plastik coklat, koyakkan pembalut coklat tu....
tulislah ucapan kat belakang tu....(pembalut yang ada gambar tu)

sumber: google

esoknya aku mesej la dia...

aku : awak dah makan ke coklat ?
dia : dah 
aku : makan dengan siapa ?
dia : makan ramai-ramai ngan family...
aku : awak perasan sumthing dak, kat pembalut tu...
dia : tak pun...kenapa ?
aku : hehehe....saya tulis sumthing la kat situ...
dia : ala....awak tulis pe...saya tak perasan pun......nape awak tak cakap awal2?
aku : huhu

nak romantik, suprise, syahdu, tangkap lentokla sangat....makanya....dia tak tengok pun apa yang aku tulis...hahaha

17 comments:

rel='nofollow'>shazrina said...

hahahaha pernah jadi gitu ..konon nak beromantik ..nak surprise surprise bg word jiwang jiwang kat pembalut coklat ..sekali die tak pasan pon ..terus buang ..aaarrgghh hancur hatiku ..huhuu

rel='nofollow'>Nurzakiah Hanum said...

so sweet

rel='nofollow'>ZazaMyMoon said...

kahkahkah.. kalau mcm tu kena bagi lagi skali lah ek..

rel='nofollow'>azizah :) said...

alololo kesiannya.. sia2 la tulis tapi dia tak baca..hee

rel='nofollow'>Nana Liena said...

tak apa.hehe..yg penting coklat tu dh dimakan.. ^^

rel='nofollow'>ina said...

klu ina pun x prasan tulis kt belakang..nmpk coklat trus mkn je..

rel='nofollow'>dayana yana said...

bungkus dengan apa
ngan paper ke
malas nak baca kot
banyak tulisan

rel='nofollow'>anis scha said...

haha.. teringat pulak dulu ada someone suka dkt kita then dia letak coklat dekat pagar rumah kita :D

saya balas kunjungan :)

rel='nofollow'>zaty said...

cadbury my fav!
hehe..takapa klu dia tak perasan drpd org tu tak mkn lgsung. try another surprise next time ! :D

rel='nofollow'>MaMa Rey said...

wah dapat coklat..sy pun suka coklat..

sweet la mesej tu ..:)

rel='nofollow'>CheNamNam said...

hehhe mesti dia dah buang pembalut tu tanpa sempat bace kann....alooooo kalo tak mesti suwittt kannn...

rel='nofollow'>inche hlovate said...

hahah tersorok sgt tempat tu

rel='nofollow'>C.T.K said...

hahahaha...klau ct pon xperasan kot...hehehe

rel='nofollow'>Cinta Misteri said...

hadoiiiiyaiiii....msti dah masuk tong sampul tu, tkpown dah koyak rabak...huhuhu

rel='nofollow'>Cinta Misteri said...

hadoiiiiyaiiii....msti dah masuk tong sampul tu, tkpown dah koyak rabak...huhuhu

rel='nofollow'>Nurul Aini said...

so sweet..hahaha..tapi kesian dia tak baca. Aduh..kalau saya pun mungkin telan coklat tu je kot..ohh..tak romantiknya saya. T____T

rel='nofollow'>Nieyxzha Hassan said...

Hehehehe..nak romantik tapi tak jadi..siannye...pasni letak kad selit lam coklat..baru perasan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....