Friday, February 22, 2013

rebat RM200 telefon

Assalamualaikum wbt.....

at first masa pak cik aku tanya, aku tak isi ke borang untuk dapatkan telefon pintar tu...aku cakap aku tak mau...sebab aku kena tambah duit sendiri...haha...lagipun aku tak minat sangat gadget, as long as aku boleh make call and message tu dah cukup baik...kalau boleh main game tu bonus, tapi kalau boleh amek gambar tu double bonus...haha

tapi kawan aku dok sibuk suruh aku isi...suruh aku amek juga...kalau tamau tambah duit tak pe, amek yang ngan ngam rm 200....erk...gitu pun boleh eh....so disebabkan dah kena paksa, aku pun isi lah borang kat sini 

pastu dah setel isi borang, nak p buru enset ni pun satu hal, yalah benda pree kan...so agak susah untuk diperolehi...gitu.....so at first p mydin....tak dak, dah habis stok....pastu pergi plak dekat seng heng kt, yang ada yang ribu riban je....ok tak mau...=p

carik lagi, aku pun lupa dah area mana aku jelajah semata-mata nak cari enset yang boleh guna rebat tu, sebab tak semua kedai ada okeh.......last sekali, aku p depan astaka.....nasib baik ada.....so aku pilih la enset yang harga dia memang rm 200...nama dia aku lupa sebab aku kan bukan hantu gadget....so tak berapa nak amek port pasai nama...=p

ada dua pilihan warna ja...putih and hitam...aku cakap putih, kawan aku cakap hitam lah....ok ok...aku pilih hitam....
kawan aku plak....ada tiga warna, salah satunya pink...dan aku dengan lajunya cakap...pink...dia angguk...okey...dia nak kaler pink...pink okey......lelaki jambukah ???? haha.....

tapi kami tak dapat enset tu on da spot....kami tinggalkan ja kami punya slip and salinan i/c....nanti sales girl tu call je kalau stok dah sampai....=D

wah wah wah...tak sabar nak tunggu enset baru.....

oklah nak stop kat sini dulu....=D
apa guna enset canggih manggih kalau kredit pun tak dak....=p

2 comments:

rel='nofollow'>Ratu Hatiku said...

Akk xblh pun apply dah terlebih umur :P
Wah best dpt tepon baru nnt ya..yalah pakai tepon canggih tp xblh kol xguna jugak :P

rel='nofollow'>cik kaki ketawe said...

err..sy tak cukup umur nak apply rebatt ni...huarghhhh...ke"jeles"an melandaaa....hohoho

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....