Friday, February 22, 2013

UiTM Puncak Alam

Assalamualaikum wbt....

pejam celik pejam celik...dah bulan 2
sat g bulan 2....
pastu result spm pun keluar....
mesti bebudak lepasan spm nebes-nebes kan....

la nih pun mesti dah sibuk-sibuk isi borang nak sambung belajar kan...
okeylah, ekceli nak share video puncak alam..
sesape yang ada apply kat puncak alam atau teringin nak masuk uitm puncak alam...
get ready dengan tangga puncak alam yang menggerikan....haha
sesuai je tangga tu yang tinggi...dengan impian korang yang tinggi untuk menuju ke puncak......erk...tapi kat puncak tu hostel...kuliah kat bawah =p


video

enjoy da video k...anggap ja korang p jenjalan ke uitm puncak alam hari ni...=p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....