Wednesday, February 27, 2013

REVIEW (1)

Assalamualaikum wbt....

Alhamdulillah semalam dah tutup dah segment Bloglist Dayana & Nini... 
walaupun penyertaan tak banyak, tapi okeylah...
sebab Nini pun memang nak letak bloglist tu kat atas supaya senang nampak....=D

seperti yang dijanjikan...Nini akan review semua yang sudi join my first segment tu sebagai ucapan terima kasih....=D


1

Blog Zamani Abe......maybe Zamani Abe ni ore Kelate kot...hehe....(pandai-pandai je teka)
blog Zamani Abe ni banyak cerita gempak dan sensasi....means, ada cerita artis la....
tak semua pasal artis, ada juga kisah Zamani Abe sendiri, isu-isu semasa dan lain-lain...
blog okey, warna lembut je, tulisan pun sedang-sedang...kira okey lah...

erk tu je kot....JOM INTAI ZAMANI ABE...


2

Cherita AyueJean

Ni plak blog AJ....blog AJ comel...polkadot biru....hehe...

Aj banyak story pasal kehidupan dia....tapi best....
Blog AJ tak berat...ringan je..loading sat dah boleh lepak-lepak kat blog AJ ni...
Tulisan pun okey je...sedang-sedang..boleh baca lagi walaupun tak pakai spek...=D

rasanya tu aje la kot...JOM JENGUK BLOG AJ...=D


3

seterusnya....ececeh...skema plak...sebab ni blog POKCIK (cikgu)....
tu yang macam skema tu, sebab kalau tak salah POKCIK ni cikgu....erk betul kan pokcik ? =p

blog pokcik pun best....sebab banyak kisah dan pandangan daripada seorang cikgu....
cuma....tulisan kecik sikit..ehem...
kalau besaq sikit ok kot no....hehe...
pastu, blog pokcik ada lagu....tapi its okey, sebab scm music player dia tu dok paling atas...kalau rasa tak suka boleh stopkan jer...=D

erk banyak plak komen pokcik..jangan marah yer pokcik...=D

jom jom jom...SINGGAH BLOG POKCIK...


== banyak plak komen pasal tulisan kan...hehe...sebab aku rabun, tapi perasan tak rabun (tak suka pakai spek) ....tu yang aku nak tulisan besar-besar je kalau boleh...hehe...==




7 comments:

Kesuma Angsana said...

semua blogger terbaik ni

Nurzakiah Hanum said...

nak terjah la

ANa Ahmad said...

boleh tinjau2 ni kikiki :D

hainom OKje said...

yang 2 atas tu dah folo dah... yg bawah tu baru je jap ni hehe

AyueJean AJ said...

Thanks dear......
Semua memang dah follow... =D

C.T.K said...

zamani n ayue ct kenal2 jugak..rjin dorg komen2 di blog2 blogger :D

Seneorita Baharin said...

semua bloggers2 yg direview mmg awesome..nice review dear :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....