Wednesday, February 27, 2013

REVIEW (2)

Assalamualaikum wbt.....

jom terjah kawan-kawan kita.....

nak sambung review 3 orang lagi kawan yang sudi menjoinkan diri dalam segment bloglist dayana & nini....

My Photo

BUKAN SEKADAR NUKILAN
ni blog Ecah Shaimi...blog Ecah ada kisah kehidupan Ecah, tips, tazkirah dan banyak lagi lah...=D Blog Ecah ni ibarat hitam-hitam si tampuk manggis...hehe..sebab background hitam, tulisan ungu =p
tulisan kecil sikit, hehe dan ada lagu....aku ni jenis suka buka blog banyak-banyak, so kekadang tu pening jugak la bila bercampur aduk muziknya...hehe...maybe ecah boleh letak lagu yang viewer boleh stopkan kalau tak mau dengar....hehe...=D
tapi lagu kat blog ecah okey jer..=D





next.....blog Syazwani Hassan......Blog ni blue kaler...sama macam blog AJ.
kalau AJ polkadot, Syazwani plak...bintang bintang...berterbangan..berkerlipan..erk...

Syazwani banyak story kisah kehidupan dan aktiviti yang dia lalui.....
tulisan pun sama gak cam Ecah...kecik sikit...hehe
cuma....sorry ye Syazwani, saya tak berapa nak berkenan dengan benda alah yang ikut cursor tu...rasa cam serabut....
hehe...tapi tu juz my opinion lah..=D




Ini Nita punya blog Nini nak review....
Nita Nini...sama dak nama kami...=p

blog Nita pinky....tulisan pun sama gak kecil sikit...tapi boleh baca lagilah...ehem...
Nita banyak join segment dan banyak coretan kisah dia....ada jugak terselit cerita lucu yang boleh buat kita senyum sampai ke telinga...hehe
blog nita pun ada lagu..tapi kalau tamau bercampur aduk dengan lagu yang korang bukak, boleh je tutup, dia dok kat sebelah kanan blog paling atas...hehe



dari tadi dok komen pasal tulisan je aku ni...haha....sorry la yer, spek mata tak tau letak kat ne..=p

2 comments:

rel='nofollow'>Kesuma Angsana said...

kena singgah2 jugak lah

rel='nofollow'>C.T.K said...

asek xjupe je spek matanyer...hahaha....lawa2 blog dorg ae..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....