Friday, March 1, 2013

REVIEW (3)

Assalamualaikum wbt...



dah jenguk ke kawan-kawan yang di review 1 dan review 2 ?

kalau dah...jom kita jenguk plak kawan-kawan seterusnya...



Dzakir baru wujudkan blog dia....entry pun tak banyak lagi...tapi entry yang ada sangat menarik....memberi sejuta makna kepada si pembaca.....ada sesuatu yang ingin dia sampaikan melalui penulisannya.....blog dia simple je, warna putih, tulisan agak kecil....problem untuk orang macam saya..ehem....

one more thing, blog dia ada lagu....sometimes boleh bercampur aduk kalau kita buka blog banyak-banyak sekaligus...maybe, dzakir boleh cari music player yang pendengar boleh pause atau stopkan...=D




Next.....Blog Ana Ahmad....at first aku ingatkan Ana Ahmad ni pompuan...nama dia Ana Ahmad ke...tapi di sebabkan owner dia boy, maybe Ana tu maksudnya saya...jadi saya Ahmad...erk betul ke...suka suki aku je tafsir sendiri...=p

Ahmad banyak story pasal artis...tapi bukan smua fasal artis, ada juga info dan tips yang berguna untuk pembaca....blog dia comel, blue colour....but then still...tulisan kecik sikit..haha....pun sama ada lagu, tapi kalau tak mau dengar boleh aje pause or stopkan lagu tu....music player tu dok kat paling atas je...=D




yang terakhir untuk kali ini...Cik Fie...
Blog Cik Fie comel dan kiut.....pinky..pinky...

tulisan pun kecik jugak...hehehe...sama macam yang lain (macam la tulisan aku besaq sangat =p)



setakat ni dulu...ada lagi 4 orang...jeng jeng jeng...=D



6 comments:

Mieza Jhaa K said...

Akak berminat jgk dgn blog2 baru ni.. hehe..

Nurzakiah Hanum said...

best2 jom terjah

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

ohsem semuanya

C.T.K said...

ct pon ingat ana tu perempuan...hehehe

Azlan Strider said...

insyallah nanti saya singgah ke rumah cik fie kita nie..hehe :D

Regards,
-Strider-

ANa Ahmad said...

hehe betul la tu ANa = saya. jadi saya ahmad hehe :) tapi ada tiga maksud di sana hehe nama sebenar saya ahmad bin ayob jadi tulis ANa hehe lagi 1 maksud ialah opss secret hihi...

waaa blog AA di review hihi..XD thanks

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....