Wednesday, May 4, 2011

SAYA SEORANG BLOGGER

paling best benda ni...sebab aku tak perlu tulis panjang lebar...tapi aku rasa cam tak best bila aku tak tulis paper...so datz y la ada pembuka bicara ini...ataupun lebih dikenali dengan pendahuluan...haha
okeh aku dapat banner ni dari SINI
nak tahu apekebenda yang aku wat ni....leh click SINI k..


D.O.N.E

first tym entry aku begitu pendek dak ringkas dan tayah korang nak penat2 baca..=p

5 comments:

~C-K-K~ said...

Blogwalking sini.. datang dari blog abg BEN... salam perkenalan...^^Y

JOM DATANG SINI...
http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/05/jika-anda-seorang-blogger.html

Revablogspotlive said...

sy terjah dr blog BA tau..jum singgah sy lak..hehe3 :)

nini said...

ckk n reva : tq....t saya gerak p tempat kamu ngan ferrari yep...haha =P

elmiesya said...

tumpang singgah kejap tau. letih jalan2 dari blog ben ashaari. kalau senang2, datanglah ke rumah. kalau rasa nak tambah seorang lagi follower, follow la blog ni. gerenti follow balik. janji ditepati. salam perkenalan
http://cintaelmiesya.blogspot.com/

sesegar said...

wehee.hey hey hey !
catch u on abg ben segmen.salam perkenalan :)
hit me back oka.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....